Höstens färger

Upplagd av Linda
Jag älskar när träden byter färg och att gå ut en runda när solen skiner och luften känns lite kall så man måste ha en halsduk. Men hösten har lixom kommit och gått utan att jag har hunnit njuta speciellt mycket av den, än mindre fotografera den. Den lilla björken i vår trädgård har fortfarande sina blad kvar, men de flyger väl av i stormen som råder utanför fönstret idag. Igår tog jag dessa bilder för att ha något höstigt att visa här innan alla färger försvinner.

Vecka 43

Upplagd av Linda
Då var vi här igen. Söndag. Och ja jag vet att jag inte har uppdaterat något men jag har inte haft något kul att berätta. Har sökt praktikplatser och bråkat med arbetsförmedlingen som alltid lyckas överraska en med nya roliga (not!) regler. Igår jobbade jag på Scandinavian Photo där det var inventering. Idag körde Fredrik och jag en liten runda. Det var sol när vi bestämde oss för att köra iväg men det regnade lite när vi väl kom iväg. Men det hindrade oss inte speciellt mycket. Vi körde ut på landet på jakt efter fina saker och vi hittade detta trädet! Så därför får det bli veckans bild. Fotograferade lite annat som jag hoppas kunna lägga upp i veckan. 
Nu ska jag hämta en nötkrämpåse och mumsa på den och titta på How I Met Your Mother!

Vecka 42

Upplagd av Fredrik
Alltså jag minns knappt vad jag gör under veckorna! Jag borde nog skriva dagbok eller nått för att minnas! Fast vänta? Det är väl det jag har bloggen till! Då får jag väl börja uppdatera lite oftare om det ska hjälpa ;)
Men jag har i alla fall varit med Alma i stallet och Fredrik var också med denna veckan. Han hade med sin kamera så vi fotograferade och filmade när Alma red. Det är väl det största jag gjort i veckan. Ja vi säger så och nöjer oss med att det är det jag har gjort i veckan! Hon är så förbaskat söt när hon rider och jag är så stolt över henne!!!

Små genomskinliga pärlor

Upplagd av Linda

I can't tell where the journey will end but I know where it starts

Upplagd av Linda

Vecka 41

Upplagd av Linda
Jag minns knappt vad jag har gjort i veckan. Men jag har nog ändå haft det trevligt tror jag. Jag har inte fotat något så idag gick jag runt i trädgården för att hitta något att fota. Det småregnade och några lila blommor fångade min blick och när jag tittade närmare såg jag dessa små små vattendroppar. Så det här blir veckans bildinlägg denna veckan. Jag tycker att veckorna går så himla fort nu och jag skulle vilja bromsa ner det lite. Jag hinner inte riktigt med.

Vi körde dit för att det såg fint ut

Upplagd av Linda
Här kommer ett gäng bilder från i söndags när Fredrik och jag satte oss i bilen och körde iväg från stan och hamnade på landet. Vi svängde in på vägar som såg fina ut och körde dit vi ville. Vi njöt av ledigheten och varandra och såg fin natur.

Vecka 40

Upplagd av Linda
Denna veckan har jag fyllt år! Det var kul även om jag var förkyld. Jag har också varit med i stallet när brorsdottern skulle rida, ska följa med henne varje onsdag i höst. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att bli frisk. Igår shoppade jag och Fredrik lite för våra presentpengar och idag körde vi en runda i skogen för att se lite av hösten. Det var inte så gult och rött som vi hoppats på men det var fint ändå. Vi körde förbi ett gäng väldigt söta kor som jag fotograferade och det blev så fint att det fick bli veckans bild.

Jorden runt på 5 sekunder

Upplagd av Linda
Pappa var snabb med att byta elektronik i min jordglob som jag fick igår. Den är redan klar och står på sin plats på min hylla! Det blev jättefint och den passar perfekt med mitt Eiffeltorn som jag fick av Fredrik när vi var i Paris. Två fotografier på min farmor och farfar står också bredvid den och det blev så himla mysigt. Nu kan jag åka jorden runt på 5 sekunder och drömma mig bort till alla länder jag vill besöka.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt