Bara lilla jag

Upplagd av Linda
En liten bild på lilla jag med mina vintertorra läppar så att ni inte glömmer bort vem som skriver denna lilla blogg :)

En dag med fint ljus

Upplagd av Linda
Häromdagen var det tisdag. Då promenerade jag till Emporia för att köpa lite julklappar och passade på att ta med kameran. Det var frost i gräset trots att klockan var efter 11 och ljuset var så här härligt!

Vecka 47

Upplagd av Linda
Ännu en tom vecka här på bloggen. Har ingen bra förklaring. Jag har i alla fall pysslat på lite julklappar som jag inte kan visa här än. Min datorladdare gick sönder häromdagen och jag lyckades laga den med tejp. Dags att byta ut den så nu försöker jag bestämma mig för vilken jag ska köpa!
I fredags var jag i Lund med Fredrik familj och såg Anders och Måns föreställning! Ja, igen. Vi såg den i våras också och det var lika kul nu!!! Har inte fotat något i veckan så jag gick ut en sväng i trädgården ikväll och lyckades ta denna bilden.

Vecka 46

Upplagd av Linda
Det roligaste och mest spännande som hänt denna veckan är att jag och Fredrik har firat 3.5 år tillsammans. Fredrik var ledig den dagen så vi myste på stan och åt lunch och shoppade lite. Annars har jag mest gjort det vanliga, ingenting.
Idag körde Fredrik och jag en runda på landet och vid havet. Det var soligt och fint väder så vi passade på.

Lavendel

Upplagd av Linda

Vecka 45

Upplagd av Linda
Jag har gjort en massa saker denna veckan! Jag har busat med brorsbarnen, hämtat på dagis, varit i stallet, kört på utflykt med mamma, målat naglarna och roligast av allt: varit i Skövde! Familjen + storebrors familj + lillebrors flickvän åkte dit för att hälsa på lillebror som hade avslutning på militärutbildningen! Vi fick se var han bott i 12 veckor och även vara med på en ceremoni. Vi åkte i fredags och kom hem igår med lillebror men han ska fortsätta jobba/utbilda sig där i 6 månader så han åkte tillbaka dit idag.
Veckans bild blir därför på lillebror och hans pluton innan ceremonin.

Vecka 44

Upplagd av Fredrik
Bla bla bla. Jag har knappt fotat denna veckan heller. Jag vill så gärna fota men vädret är inte kul. Så det fick bli en liten snabbfotografering hos Fredrik innan jag åkte hem. Fin blomma + blixt + Fredrik som hjälpte till = veckans bild som ändå blev helt okej!
På fredag ska jag och familjen på en liten miniresa till Skövde för att gå på avslutning för lillebror som gjort lumpen i 3 månader. Ska bli spännande att se hur han bott och hur det ser ut i området och få komma hemifrån lite!

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt