En vit promenad

Upplagd av Linda
Kände för att gå en runda idag, så jag gick till Emporia och kollade i lite affärer och sen gick jag hem igen. Hade världens kallaste motvind när jag gick dit men när jag gick hem hade jag medvind så då var det inte alls så kallt! :)

Snö? Snö!

Upplagd av Linda
Idag har det snöat här i lilla Malmö kan ni tro! Och det snöar fortfarande. Jag hade tänkt gå en promenad med kameran idag men eftersom det har snöat horisontellt på grund av jättemycket vind så stannade jag hemma. Men jag gick faktiskt ut på vår gata en liten, liten stund och tog ett par bilder. Det kändes viktigt att dokumentera snön.

Gröna pinnar

Upplagd av Linda
Eftersom "vintern" här i Malmö är allt annat än vinter just nu (okej, det är kallt men that's it, ingen snö) så fotograferar jag inte mycket. Och eftersom jag mest är hemma så är det inte så kul att visa vad jag gör om dagarna. Så därför letade jag upp lite bilder från Paris, här är lite gröna bambuliknande pinnar från den stora parken vi besökte. Annars då? Jo, jag sitter mest och kollar videor på youtube och söker lite jobb. Blir himla sugen på att shoppa och boka resor och spendera pengar på saker. Note to self: du har inte så mycket pengar, SPARA!
Men det suger att spara för tillfället. Men jag känner att jag måste boka något längre fram så att jag har något att se fram emot i år. Annars blir jag nog snart tokig på att inte göra något och på att känna att tiden mest står still fast den rusar fram i ljusets hastighet. Bra förklarat, jag vet, men det känns så.
Nu ska jag sluta babbla och kanske städa lite på mitt rum, det ser ut som en bomb av kläder och papper har exploderat här inne. Vi får se, jag sa ju faktiskt kanske.

Paris - söndagen

Upplagd av Linda
Då har vi kommit till den sista hela dagen i Paris! Det var söndag och väääldigt varmt! Den varmaste dagen på hela veckan.
Vi tog på oss de tunnaste kläderna vi hittade och åkte tillbaka till den stora parken. Fredriks mamma och syster ville också se den!
Fredrik hade skjorta på sig för att inte bränna armar och nacke som han lätt gör annars.
Vi promenerade runt i parken och tittade på sånt vi inte sett dagen innan.
Jag lånade Fredriks solglasögon lite.
Ett träd växte mitt bland rabatterna och om jag minns rätt var det ett par hundra år gammalt!
När vi var klara i parken och ätit baguettlunch åkte vi till Louvre för att titta lite mer.
Vi gick till en liten park en bit bort och det var så himla varmt att vi nästan smälte.
(så himla skönt att det inte var så här varmt hela veckan!)
Vi köpte jättegod glass och satte oss under träden och åt och svalkade oss.
Vi fortsatte att gå lite och tittade på sånt vi redan sett men som vi gärna ville se igen.
Vi hittade till en liten marknad där de sålde blommor och djur och annat fint.
Det blev mycket promenerande trots värmen.
Vi satte oss ner och fikade lite.
Och fönstershoppade lite innan vi slog oss ner på samma restaurang som vi åt på några dagar tidigare.
På restaurangen fick vi sällskap av en katt.
Till slut tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet och packade ihop oss inför hemresan dagen efter.
Har inte mycket att visa från hemresedagen eftersom vi inte gjorde något annat än att fika på Starbucks och åka till flygplatsen och vänta där. Men detta var en fantastisk resa och jag längtar tillbaka till Paris! Vill verkligen åka dit igen och gå på gator jag inte gått på och äta på restauranger jag inte ätit på. Jag vill åka dit och hålla Fredrik i handen och bara vara så himla kär och glad.
På återseende, Paris! Jag lovar att vi ses igen!

En dag som denna

Upplagd av Linda
Idag sov jag lite längre än jag gjort de senaste veckorna eftersom jag inte behövde åka iväg på något! Så jag tog lite sovmorgon och segade väldigt mycket innan jag gjorde mig klar. Runt lunch åkte jag till Emporia för att träffa min bästa vän Emmy. Vi åt lunch på Vapiano, pratade jättemycket och shoppade lite. Jag köpte en kjol som var på väldigt mycket rea, så jag är nöjd med dagens shopping!
Det har snöregnat hela dagen så kameran fick stanna hemma, istället får ni en somrig bild så att vi inte glömmer att sommaren inte är så långt borta trots allt! :)

Paris - lördagen

Upplagd av Linda
På lördagen i Paris bestämde vi oss för att dela upp oss, Fredrik och jag åkte till en jättestor park och hans mamma och syster åkte på egna äventyr. Fredrik och jag åt frukost själv och det här åt jag!
Sedan hoppade vi på tunnelbanan.
Och hamnade i den jättestora parken med små trädgårdar i.
Jardin Des Plantes hette den.
Det fanns jättemycket blommor och fina träd och längst in fanns ett stort växthus men vi gick aldrig in där.
Rosor hade de gott om!
Vi satte oss på en bänk och åt lunch. Fast det här är inte vi, det är ett annat gulligt par.
Men här är min Fredrik!
Vi gick förbi ett litet zoo och tittade in och såg en röd panda! Så vi bestämde oss för att gå in och titta på alla djur.
Flamingos!
Grodor! Och massa mer!
Sen åkte vi för att möta upp med resten av familjen.
Men de var inte klara med sitt så vi fikade på Starbucks medan vi väntade. Alltså den där kalla is-te-frappuccino med mango och passionsfrukt var så himla god!! Och muffinsarna!
Vi mötte upp resten och gick en runda på en liten loppmarknad.
Där fanns mycket fint.
Vi åt god middag på en liten restaurang och sen promenerade vi mot hotellet.
Vi stannade till vid Sacre Coeur och tittade på en kille som lekte med en fotboll.
Folk blev imponerade.
Och sista bilden är från hotellfönstret innan vi somnade.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt