Curling och en snödroppe

Upplagd av Linda
Satt precis och tittade på OS, svenska herrarna spelade bronsmatch i curling. De vann! Och ja, jag tycker det är kul med curling och jag har faktiskt provat att spela också. Väldigt svårt och halt och det var tur att jag hade den där sopkvasten att stötta mig på annars hade jag trillat! Om en stund ska jag bege mig till stan för att träffa Fredrik innan han åker till Borås och hälsar på en kompis över helgen.

Piggar upp vardagen

Upplagd av Linda
Okej, vad är detta!? Jag trodde våren var på väg och så blir det regn och grått igen! Jag hade ju bestämt att våren var på väg. Idag har jag i alla fall stannat hemma och ringt tråkiga samtal och sökt jobb. Nu är jag hungrig men är så trött på att komma på nya saker att äta här hemma. Det får väl bli en macka eller två idag igen. Jag hoppas att ni har bättre väder och en roligare vardag.
Men visst blir man glad när man ser den här bilden. Den är ju trots allt tagen i måndags när det var sol och vår och det är ju ändå ett tecken på att våren är på väg till Malmö!

Droppar som inte är vatten

Upplagd av Linda
Idag har solen lyst på Malmö hela dagen! Jag kände att jag inte ville sitta inne så efter frukosten gjorde jag mig klar och tog kameran på axeln och åkte in till stan. Det blåste en del men det gjorde inget när jag kände solens värme på kinderna. Hade höstjackan på mig och vantarna låg i fickan, hade behövt ta på dem ett par stunder men jag struntade i det för jag intalade mig att det var vår idag. Jag gick en runda på kyrkogården på Gustav Adolfs torg och hittade blommor av olika slag! Gula, vita och till och med en lila krokus! Sen köpte jag lite tråkiga saker och kollade på sånt jag hellre ville köpa. Åh, så härligt det var att promenera i solen!

Årets första piga

Upplagd av Linda
I torsdags hittade jag en nyckelpiga och jag blev väldigt glad!
Idag är vi på kalas hos min storebror och äter godis och vilar i hans soffa.

Den trettonde februari tjugohundrafjorton

Upplagd av Linda
Idag fyller min storebror år. Mamma, pappa och jag åkte och överraskade honom på jobbet för några timmar sedan. Det var så skönt att komma ut i solen och åka på några ärenden. När vi kom hem tog jag ett par bilder på de få snödropparna(!) som vi har i rabatten och då hittade jag till och med en nyckelpiga! Alltså jag blev så glad! Kände att nu blir det snart varmare och ljusare och mer sol om dagarna.
Imorgon är det alla hjärtans dag och och eftersom jag älskar sånt där mysigt och romantiskt tänkte jag fixa ihop något till Fredrik nu, bara för att han är bäst.

Hur en bok blir en låda

Upplagd av Linda
I höstas hittade jag en bok i vårt garage som var på väg till tippen. Jag tyckte det var synd att slänga en sån fin, gammal bok så jag tog hand om den. Tänkte att jag skulle göra en låda av den. Började skära ut sida efter sida och det tog en stund. Efter ett par timmars skärande hade jag ett hål i boken. Sen blev det vinter och jul och jag orkade inte fortsätta med den, men förra veckan limmade jag ihop alla sidor och lackade sidorna med lite klarlack för att skydda dem. Har inte bestämt mig för om jag ska fästa ett mönstrat papper på insidan av locket, tror att det skulle bli väldigt fint. Får suga på den karamellen ett tag.
Nu har jag i alla fall en fin liten låda som jag kan lägga smycken, fina lappar eller kanske gömma lite godis i.
Vill ni veta hur jag gjorde den kan ni kolla här!

Mindre lila men lika fint ändå

Upplagd av Linda
Jag var minsann snabb med att lägga upp designen. Den var ju i stort sett klar så jag tänkte; varför inte! Är inte helt säker på headern men jag får känna efter lite vad jag ska byta ut den med så den får vara kvar tills vidare och de små bilderna till höger ska också bytas ut men samma sak där. Det blev inte så mycket lila men jag gillar det ändå!

När man behöver något nytt

Upplagd av Linda
Igår och idag har jag fixat och trixat med en ny design till bloggen. Kände att det var längesedan sist och jag är lite trött på den som jag har nu. Så inom några dagar hoppas jag att den nya designen är uppe. Här är en bild från när jag fotografera till den nya headern innan idag.

När man saknar solen

Upplagd av Linda
Tittade igenom lite bilder innan och hittade dessa från i somras! Upptäckte hur mycket jag faktiskt saknar solen. Den har inte varit framme mycket denna vintern. Men vädergudarna spår att det ska bli sol hela dagen imorgon! Så jag tänkte ge mig ut och promenera och njuta, och förhoppningsvis fotografera lite också.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt