En solig dag i stan med Fredrik

Upplagd av Linda
Japps, som jag nämnde för några dagar sedan skulle Fredrik och jag strosa runt i stan i lördags och det var precis det vi gjorde! Vi kollade i lite affärer och åt jättegod lunch i en park i solen. Supermysigt med andra ord! Jag fotade inte så mycket, jag tyckte mest det var mysigt att hålla Fredrik i handen och promenera.
Här är lite bilder på en blommande kyrkogård och ett blommande träd!

Vardagsuppdatering och räkor till middag

Upplagd av Linda
Här kommer en liten bild eftersom det var några dagar sedan jag la upp något. Det har börjat hända lite roliga saker i livet nu så jag är glad över det och på tisdag ska jag till frissan och klippa håret. Hur det blir kan ni få se då. I helgen ska det bli sol och väldigt vårvarmt så jag och Fredrik tänkte vara ute och strosa lite överallt och njuta och bara vara med varandra.
Ikväll ska vi äta räkor till middag och det ska bli sååå gott!!! Vi ses!

När träden börjar blomma

Upplagd av Linda
Igår cyklade jag till stan och träffade Fredrik när han slutat jobba för dagen. Vi cyklade till dessa träd som redan blommar lite! Helt galet att det redan finns fina rosa blommor på träden! Det var grå himmel och lite kallt så vi cyklade hem ganska snabbt igen. Men jag fick några fina bilder. Sen åkte vi och firade min brorson som fyllde 7 igår och en kompis som fyllde 20. Och idag har Fredrik och jag tittat klart på Heroes på Netflix och när man har sett klart på en serie känns det lite tomt. Nu får vi hitta något annat att titta på!

Gult som solen

Upplagd av Linda

Att hjälpa till

Upplagd av Linda
I söndags var Fredrik och jag på en pärldag som Unga Cancer hade. Man går dit och hjälper dem att pärla armband som de sedan säljer. Här kan ni läsa mer om pärldagarna. Det var roligt att hjälpa till och mysigt att Fredrik också följde med och gjorde några armband. Jag ska dit med mamma nästa gång det är i Malmö. Som tack för hjälpen fick vi vars ett armband och jag gjorde ett som passar min handled. Om ni har möjlighet och vill så hjälpt till på en pärldag!

Bilder från en solnedgång

Upplagd av Linda

Lilac in spring

Upplagd av Linda

Ta det lugnt och njut

Upplagd av Linda
Ville bara visa en bild jag tog igår. Nyckelpigor är så fina att fotografera och just denna satt väldigt stilla så jag kunde fotografera den länge och hade tid att ställa skärpan ordentligt. Hittade den på en blomma i solen där den verkade njuta av värmen. Skuggade den med ett papper för att få ett mjukare ljus när jag fotograferade.

När solen värmer världen

Upplagd av Linda
Det blir mycket snödroppar nu. De är så fina och starka som alltid blommar när det fortfarande är kallt och vinter ute. Men jag har även fotat andra blommor som också letar sig upp nu när solen värmer upp världen. Fler bilder kommer i veckan!

Fem svarta prickar

Upplagd av Linda

Getter och skogar

Upplagd av Linda
Hej hej! Här var det tomt. Detta året har inte varit en höjdare på bloggfronten och jag tror dessvärre inte att det kommer bli bättre den närmaste tiden. Jo, nu börjar det blir varmt och soligt ute och roligare att fotografera men ändå. Jag har inget direkt att berätta om min vardag och jag känner mig inte alls på topp av olika orsaker. Men här kommer i alla fall ett litet inlägg om vad jag och Fredrik gjorde igår.
Vi körde till en liten gård ett par minuter hemifrån och klappade nyfödda små getter.
Fredrik älskar getter så han var alldeles överlycklig.
De var pyttesmå och söta!!!
Sen körde vi till skogen.
Där såg det ut så här! Som jag har saknat soliga utflyktsdagar!
Vi fikade på mackor och kakor i bilen innan vi körde hem igen.
Det var en perfekt solig söndag.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt