Körsbärsdalen

Upplagd av Linda
Här kommer äntligen bilderna från utflykten för en vecka sedan när Fredrik och jag utforskade Körsbärsdalen! Vi gick runt och tittade på allt fint och kunde nästan inte förstå hur fint det var. Det blev bara finare och finare ju längre vi gick. Hav med vitsippor och fina björkar och solen värmde jättemycket, vi behövde inga jackor på oss! Vi satte oss ner och åt mackor från Subway och oj va mysigt det var att sitta på en filt där mitt bland allt det fina! Jag tog massvis med bilder och här är ett gäng! :)

Puss på kinden

Upplagd av Linda
Sitter just nu och fixar med bilderna från helgens utflykter. Har en del kvar att göra innan jag kan publicera dem här.
Men jag tyckte denna bilden var söt så den får ni se nu.

Frisyren

Upplagd av Linda
Tänkte bara slänga upp en bild lite snabbt innan det är dags att sova. Här är jag och min nya frisyr. Gillar den väldigt mycket och detta passar mig så mycket bättre än det långa.
Jag har varit på två utflykter i helgen och har massa jättefina bilder att visa men det hinner jag inte med nu. Det får bli i veckan.

Ny vardag

Upplagd av Linda
Alltså jag vet! Jag har inte haft något kul att skriva om och inte heller några bilder! Men nu har jag något att berätta. Jag har börjat praktisera på Panduro Hobby i Malmö. Har bara varit där två dagar men det är så himla kul. Jag plockar upp varor på hyllorna, hjälper kunder och lär mig allt som finns att lära sig där. Ville bara titta in och säga det. Ska ändå försöka hålla bloggen vid liv och förhoppningsvis visa lite nya kreativa saker om jag får för mig att köpa lite nytt material på Panduro. Jag blir ju minst sagt sugen på allt fint som jag tittar på hela dagarna!
Och det kommer en bild på mig i min nya frisyr, har inte haft tid att fota bara!

Frissan och långpromenad

Upplagd av Linda
Igår var jag som sagt hos frissan och hon klippte av ganska mycket hår! Det blev kort och härligt och jag är så nöjd! Har dock inte tagit någon bild på det än, får be Fredrik göra det imorgon. Här är i alla fall en bild på hur jag såg ut i lördags när vi var i stan. Titta på bilden några sekunder, blunda sen och tänk er mig med axellångt hår istället! Så ser jag ut nu! ;)
När jag var klar hos frissan gick jag en långpromenad in till stan och tittade i affärer, köpte ett nytt lila nagellack och en heliumballong till Fredrik. Sen gick jag till hans jobb där hans fotoutställning hänger från igår fram till maj ungefär. Han fick ballongen istället för en blomma. Det är ju hans första hela egna utställning så något fint skulle han ju ha.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt