Havsutflykt

Upplagd av Linda
Igår var Fredrik och jag lite rastlösa så vi körde till Smygehuk och rastade kamerorna och oss själva lite! Vi gick längs stranden, fikade på Ballerinakex, träffade en häst och njöt av den fina naturen vi såg från bilfönstret när vi körde.
Och just det! Jag har en ny kamera, en Canon 6D! Det bara hände, så nu har jag fullformat och det här är de första bilderna jag lägger upp från den!

Kvällstur

Upplagd av Linda
I måndags kväll åkte jag och Fredrik ut på en liten tur med bilen.
Vi hamnade i finaste solnedgången på finaste stället!

Fyra år

Upplagd av Linda
Så här såg kvällen ut när vi firade 4 år tillsammans och åt på restaurang och jag testade min nya kamera! Så detta är de första bilderna från den och jag har inte riktigt fått kläm på hur jag ska redigera dem, men det kommer!

Praktik, bil och 4 år

Upplagd av Linda
Här är tre bilder från Körsbärsdalen när vi var där för några veckor sedan.
Sedan dess har jag varit på Panduro varje vardag och jobbat hårt och lärt mig massor! Är verkligen superkul att vara där. Och så har Fredrik och jag firat fyra (4!!!) år tillsammans. Vi gick på restaurang och jag fick en liten minikamera av Fredrik som jag kan ha med mig till vardags eller på stan när jag inte orkar ta med den stora! :D Blev superglad! Han är verkligen bäst.
Och igår hämtade Fredrik och jag hem hans nyköpta bil! Han har köpt en svart liten Golf så i morgon ska vi iväg på premiärutflykten med bilen för att fira de fyra åren ännu mer eftersom vi båda jobbade på den riktiga dagen.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt