Ingen blogglust

Upplagd av Linda
Hej! Jag har verkligen inte haft någon blogglust de senaste veckorna. Jag slutade praktisera i början av juni och sedan dess har jag mest tagit det lugnt och vilat upp mig lite. På söndag åker jag och Fredrik på semester! Det blir en liten roadtrip i södra/mellersta Sverige i en vecka. Vart vi tar vägen får ni se när vi kommer hem. Och när vi kommer hem igen börjar jag jobba! Ska faktiskt jobba fem långa veckor på Panduro här i Malmö! Alltså jag är så glad och ser fram emot det så himla mycket. Det ska bli kul och spännande och lite läskigt men det går nog bra.
Har tyvärr inte fotat mycket alls i juni så det får bli en gammal bild till inlägget men det kommer förhoppningsvis fina bilder efter semestern!

Får, kor och fika

Upplagd av Linda
För ett par veckor sedan var Fredrik och jag på utflykt igen! Vi älskar att åka på utflykt så vi gör det så ofta vi kan.
Denna gången körde vi till Österlen och hamnade vid Brösarps backar och i Kivik. Vi hittade jättesöta kor, fikade i Kivik och gick en sväng bland äppleodlingarna. Så här såg det ut,
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt