Tjugotvå

Upplagd av Linda
Idag fyller jag år! 22 år faktiskt! Har spenderat dagen i sängen och kurerat min förkylning. Hoppas den inte blir värre nu. Jag har faktiskt viktiga saker att göra i veckan!
Fredrik väckte mig i morse och gav mig två superduperfina handväskor som jag hade önskat mig! Och av mamma och pappa fick jag en superfin jordglob med lampa i! Pappa ska bara byta ut hela elektroniken (vi vågar inte lita på den gamla som sitter i nu) innan jag sätter den på plats i rummet! Har alltså haft en fin födelsedag trots förkylningen.

Vecka 39

Upplagd av Linda
I veckan har Fredrik fyllt år! I torsdags för att vara exakt. Han stannade hemma från jobbet för att han var förkyld så jag var hos honom hela dagen och vi spelade tv-spel. I går var vi hos min pappas kusin som fyllde 50 år. Trädgården var väldigt fin och jag tog veckans bild där.
Idag hade jag ett litet kalas eftersom jag fyller år imorgon!!! Tyvärr har Fredrik smittat mig så nu är jag förkyld. Men jag fyller ju år imorgon så det gör inget!

Tisdagsmys

Upplagd av Linda
Ikväll ska jag hem till min storebror och och umgås lite och passa hans barn en stund. Hans dotter har sagt att vi ska ha tisdagsmys så vi får se vad det innebär. Fredrik följer också med så det kommer bli en mysig kväll.

Dimma gånger tre

Upplagd av Linda

Vecka 38

Upplagd av Linda
I veckan har jag fotograferat en motorcykel till en jääääättestor banner jag ska göra till min storebrors jobb. Jag har också varit med min brorsdotter i stallet när hon skulle rida. Jag är rädd för hästar men det gick bra ändå. Jag har gjort en drömfångare av saker jag har plockat utomhus och glittertråd. Tänkte visa den en dag, har inte bestämt mig för om den är klar eller inte. Och i helgen har Fredrik och jag spelat tv-spel och ätit chips. Det var gott. Imorgon är det en vecka tills jag fyller år!
Igår gick Fredrik och jag upp samtidigt som solen och fotograferade dimma och spidelnät. Det blev inte alls lika mycket dimma som förra veckan när jag fotograferade själv men det var ändå fint. Här är den bilden som jag tycker blev finast.

Dimman ligger tät över fälten

Upplagd av Linda
Ytterligare några bilder från den dimmiga fredagsmorgonen. Dessa är några av mina absoluta favoriter från morgonen och jag tänkte skriva ut en av dem och hänga upp på rummet!

En dimmig morgon

Upplagd av Linda

Vecka 37

Upplagd av Linda
Förra söndagen sa jag att jag skulle hitta på mycket under den kommande veckan. Och det tycker jag faktiskt att jag har gjort. Jag har pysslat ihop en superbra present till min brorsdotter som snart fyller år och börjat göra en sak som jag tror kommer bli fin! Jag har varit och shoppat lite med mamma och fotograferat lite makro i trädgården. Igår var vi på kalas hos mina kusiner och åt supergod mat. Och i fredags fotograferade jag, som ni redan vet, dimma på morgonen! Men här är i alla fall en av de finaste. Jag kunde knappt välja veckans bild men så tänkte jag att det inte gör något. Jag kan ju lägga upp de andra bilderna ändå, i ett annat inlägg! Så det kommer fler imorgon!!!
Nu ska jag krama Fredrik jättehårt och länge eftersom han har varit hos en kompis hela helgen!

Dagg i soluppgången

Upplagd av Linda

En extra fin morgon

Upplagd av Linda
Klockan 06.30 körde jag Fredrik till tågstationen. Han skulle åka till sin kompis uppåt i landet. När vi körde den korta vägen till stationen såg vi att dimman låg tjock nästan överallt. Jag släppte av Fredrik och körde hem. Jag snabbladdade mitt kamerabatteri som var helt slut och sen körde jag några få minuter till ett stort fält och parkerade bilen. Dimman var så fin och solen hade precis gått upp. Jag gick runt och fotograferade och mina tygskor blev alldeles blöta av daggen i gräset. Men det var det värt.
Det blev många fina bilder som jag tänkte visa här under helgen! 

Naturens nätverk

Upplagd av Linda
Fick ett ryck att fotografera makro idag. Så jag tog med mig kameran ut och letade efter små saker.
Hittade detta, fotograferade och konstaterade att det blev fint!

Vecka 36

Upplagd av Fredrik
Det roligaste som hänt denna veckan var helt klar när Fredrik och jag körde vars en Segway igår! För två år sedan fick jag presentkort på en upplevelse när jag fyllde år. Jag visste inte vad jag skulle välja för upplevelse men till slut kunde jag bestämma mig och då blev det en timmes Segway med Fredrik! Det var såååå himla kul och mycket lättare än jag trodde. Jag var livrädd första minuten när jag ställde mig på den och skulle köra själv. Men det gick över snabbt och sen vågade jag till och med köra ganska fort. Jag vill helt klart göra det igen!
Annars har jag faktiskt jobbat ett par dagar denna veckan! På Scandinavian Photo faktiskt, där Fredrik jobbar! Det går bra och jag lär mig mycket saker.
Nu är jag redo för en ny vecka där jag planerar att göra mycket saker och sitta mindre vid datorn! Håll tummarna att det blir så.
Veckans bild är från igår. Vi hade strålande väder. Det kändes som sista sommardagen, varmt och soligt på en Segway. Det kunde inte bli mycket bättre. Nu är jag faktiskt redo för hösten. För mjuka, stickade tröjor och min födelsedag om 22 dagar!!!

Fri som en fågel

Upplagd av Linda

Omkring mig står den härliga skogen grön

Upplagd av Linda
Några fler fotografier från semestern i Blekinge för några veckor sedan.

Vecka 35

Upplagd av Linda
Oj vad jag inte har fotat något denna veckan! Det har lixom inte blivit av. Istället har jag övat på att sminka mig på nya sätt och fixat bilder och gått på loppis och spelat nya Rayman på Fredriks X-box. Alltså jissses vad roligt det spelet är!!!
I fredags kom min lillebror hem på permis så igår umgicks vi lite och pratade och han berättade allt kul han gjort och vi skrattade mycket. Idag kom storebror och hans familj på brunch och efter det fotade jag lite med Fredrik och det slutade med en veckans bild som ser ut så här! Fredriks ögon är så fina att jag kan titta på dem hur länge som helst. Och nu är det dessutom september! Imorgon är det fyra veckor till jag fyller år!
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt