Jultomtar

Upplagd av Linda
Julen är här! Och med det även årets sista tema i Monthly Makers. Kan knappt fatta att året är slut. Kan ännu mindre fatta att jag ska gifta mig med min bästa vän nästa år!? Hur hände det?

Men nu till mitt bidrag på temat "jul"! När jag fick reda på temat den 1 december kände jag bara: åh nej!!! Bara några dagar innan det har jag skapat en helt hög med saker som skulle funka på temat! jag har sytt julstrumpor till mig och Fredrik, gjort små julgranar i ståltråd och en julkalender till Fredrik med små lappar att läsa varje dag. Så jag hade redan gjort av med alla julidéer. Men jag fortsatte fundera och hittade en bild som gav mig en idé!

Jag älskar gips, det är så lätt att gjuta i och det går fort. Så jag gjorde gipstomtar med randiga luvor och stor bollnäsa!

Jag gjorde koner av en plastficka som jag klippte sönder och tejpade ihop. Formerna höll jag uppe i en tillbringare och en yoghurtburk för att de skulle hålla formen. Tyvärr blev det en kant på den lilla tomten men det är hans signatur. Sen målades de vita och näsa och luva limmades fast! 

2 kommentarer:

  1. Haha så himla mycket attityd!! <3 De ser verkligen lite trumpna ut bägge två, precis som en tomte ska (är allergisk mot den glada, glöggfrynta sorten).

    SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt