Broderi på loppisservetter

Upplagd av Linda
Hej! Här kommer ett nytt inlägg och det är ytterligare ett Monthly Makers-bidrag!
Detta året har jag bestämt mig för att bara vara med om jag känner att jag hinner och kommer på något att göra. Jag ska inte leta saker att göra för att vara med.

Denna månaden är temat loppis och jag hade redan ett projekt på gång som passade in. Fredrik och jag ska gifta oss i maj och vi ska bjuda massa folk på vigseln och tårtkalas efteråt men på kvällen blir det middag med närmaste familjen och då ska vi ha servetter med allas namn på. Så jag och mamma jagade linneservetter i massa second hand-butiker och till slut hade jag rätt antal. Och nu har jag påbörjat projektet att brodera allas namn. Jag har än så länge bara hunnit med mitt och Fredriks men det är ändå ett litet bidrag till temat!
Eftersom de är loppisfynd är alla inte likadana, de har lite olika mönster i tyget men de passar ändå ihop. Vet inte om det syns så bra men några av dem ser ut så här, med fina blommor och blad.
Jag har redan skissat upp alla namn så jag kan brodera ett när jag känner för det! Tiden går så himla fort och jag måste brodera 14 stycken till, så nästa vecka när jag är ledig med blir det broderimaraton!

5 kommentarer:

 1. Ååh, det blir ju alldeles ljuvligt! Så fint minne för alla gäster och vackert med de enhetliga men ändå unika servetterna. Underbart, Linda!

  SvaraRadera
 2. Verkligen snyggt och kul med olika mönster på servetterna! och lycka till med broderimaraton :D

  SvaraRadera
 3. ååååh!! HUR bra idé är detta?! skitabra! Så personligt, unikt och miljövänligt. Heja!

  SvaraRadera
 4. Så himla fint! Min kille sa häromdagen att vi borde köpa tygservetter hem till oss, tänker att jag under morgondagen definitivt ska ta en runda i mina favoritloppisar för att kika efter några. Så mycket finare att kunna köpa i andra hand istället för nyproducerat. Kram!

  SvaraRadera
 5. Mysiga broderier:) och sånt blir ju även en perfekt personlig present att ge bort.

  Idag är det lyxiga vårnyheter alá inredning på bloggen:)

  Ha en kanon vecka!

  Love Maria

  SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt