En brosch i tyg

Upplagd av Linda
Hej! Det var några månader sedan. Jag har inte haft något kul att rapportera så jag bloggade inget. Men nu är jag här med ett inlägg! Jag har dessutom gått och gift mig och är alldeles lycklig och glad!
Idag tänkte jag blogga mitt bidrag till Monthly Makers maj-tema. Det är tyg!

Jag har gjort en brosch med en bit överblivet tyg från min bröllopsklänning. Den syddes om lite för att passa mig perfekt och då blev det lite tyg över som jag nu ville göra något fint med. Vad passar inte bättre än en liten brosch som jag kan ha med mig överallt!? Jag tog en bit av de lila dukarna vi hade på bröllopsfesten också och det gjorde den ännu finare tycker jag.

Idag är det två veckor sedan jag gifte mig med min allra bästa vän och jag blir alldeles varm och fnissig när jag tänker tillbaka på vår dag. Det var en alldeles underbar, solig och varm majdag med alla våra nära och kära och jag kunde inte önskat något finare! 
Jag slänger in en bild på mig och Fredrik så ni får se lite hur klänningen såg ut! Det är spets upptill och tyll i kjolen och jag kände mig så himla vacker och jag önskar att jag kunde ha klänningen varje vecka! Bilden är från vårt fotobås som vi hade på bröllopsfesten så alla gäster kunde ta bilder till oss istället för en gästbok! Gissa om vi älskar de bilderna!

4 kommentarer:

 1. Men wow! GRATTIS! Och åh så vackert med en brosch som bär minnena från en så speciell dag. Blir ju helt rörd nu, fina du.

  SvaraRadera
 2. Grattis till er!! och va roligt att ta med sej ett litet minne från bröllopet och påminnas om det gång på gång <333

  SvaraRadera
 3. så himla fint och smart att göra en så minnesfull brosch! Nästan som en extra vigselring, fast mer subtilt och bara för en själv <3

  SvaraRadera
 4. MEN GUD VAD FINT!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<33<3

  SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt