Vem är ni?

Upplagd av Linda
Jag har inte haft min blogg så länge än. Men jag tycker att det är väldigt roligt att skriva lite och visa mina bilder. Ni som tittar in på min blogg är inte så många, men det gör inte så mycket. Och de få kommentarerna jag får blir jag så glad av!
Jag är en väldigt nyfiken tjej, så jag undrar såklart vem det är som tittar in här ibland. Jag skulle bli så himla glad om ni kunde kommentera en liten rad om vem ni är, och kanske hur ni hittade hit. Så har jag något fint att läsa en kväll när min pojkvän jobbar!

2 kommentarer:

  1. Hej hej, Ulrika heter jag, 29 år, och hittade hit för att jag även följer dig på DW. Jag bor i Kungsbacka med mina två barn och sambo. Jag tycker också om att ta kort, men är inte ens i närheten av hur duktig du är så klart! Men jag tycker det är kul, och kikar gärna runt för att bli inspirerad. Fast nu för tiden blir det inte så mycket kort tagna, barn tar mycket tid.. och heltidsjobb..
    Ja.. det var nog det om mig :P
    PS. Du tar alltid så fina kort! Men det vet du nog redan ;)

    SvaraRadera
  2. Hej, jag heter Cecilia och är 18 år. Hittade hit genom din DV, dock minns jag inte hur jag hittade den. Jag har precis blivit antagen till LiU, så befinner mig förmodligen där i höst. Fotograferar gör jag för att minnas, eftersom jag har ett väldigt dåligt minne, finner dina bilder att vara inspirerade. Ljuset du ger dina bilder är något speciellt, man ser vems bilder det är.(:

    SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt