Nyckelring med avtryck

Upplagd av Linda
Som jag berättade i förra inlägget har jag ett projekt som (förhoppningsvis) kommer pågå under hela året. Det är inget jag själv kommit på utan något jag sett på ett antal bloggar under 2015 och nu har jag bestämt mig för att haka på! Det heter Monthly makers och jag tänker inte skriva så mycket om det utan vill man veta vad det är kan man trycka på länken här och läsa mer!

Kort beskrivet är det ett nytt tema varje månad som man får tolka hur man vill och göra något på det! Alltså skapa något, vad som helst som faller inom sin tolkning av temat! Jag älskar ju att göra saker, stora som små, att pyssla och skapa. Så att få en liten spark i baken att göra massa projekt som jag har i bakhuvudet och ibland få tänka utanför boxen är ju bara så bra!

Temat för januari är avtryck och jag kom att tänka på en nyckelring jag gjort till vår garagenyckel. Den är gjord av en bit läderrem jag hade över och en skruvnit. När jag gjorde den var tanken att jag skulle stansa ordet garage på men det blev aldrig av.
Så i och med temat denna månaden blev jag motiverad att faktiskt göra det!
Och så här blev det!

Ska bli så kul att se om jag lyckas skapa något till varje tema. Är pepp på att kombinera mina två största intressen, fotografering och pyssel. Har förberett Fredrik på att han kommer få vara mitt bollplank här hemma när jag ska komma på saker att göra! Och jag har bestämt mig för att allt jag skapar ska ha en funktion. Antingen något till vår lägenhet eller en present till någon eller något till oss! Vi får helt enkelt se vad det blir för saker och jag är så nyfiken på alla teman som kommer under året! :D

12 kommentarer:

 1. Så roligt att du vill vara med i år! Ser fram emot att se mer av ditt skapande. Det här var ju så himla fint. Älskar läder och metall i kombination och så fint det blev med utstansningen! Imponerande! Förra året försökte jag också hålla mig till rent praktiska saker och tänkte samma i år - men det sprack första månaden, hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! Ska bli så kul att vara med! :D
   Jag får se hur länge jag lyckas hålla mig till praktiska saker :P

   Radera
 2. Vad fint det blev!! Och roligt att du tänker hänga med i år!!!!!! Blir så glad av att läsa sånt här. <3 KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är så peppad på detta :D Kram <3

   Radera
 3. Snyggt! Visst känns det bra när man äntligen tar tag i det där man hade tänkt göra och resultatet blir superbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja! Det är så roligt när man blir klar med något som man tänkt på länge! :D

   Radera
 4. Tycker stansade bokstäver på läder är så himla fint! Väldigt stilren och fin nyckelring det blev och kul att Monthly Makers kunde inspirera dig till att göra klart idén du hade :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket :) Måste nog stansa mer på läder! Det blir verkligen snyggt och det är så enkelt!

   Radera
 5. Vad roligt att temat kunde inspirera dig till att ta itu med en gammal idé! Och fokus på användbara grejer eller presenter är väl en alldeles utmärkt motivation. Välkommen i gänget, säger ja!
  Sen tycker jag din nyckelring blev så snygg. Enkelt, stilfullt och användbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Det är så kul att få bra respons på saker man gör. :D Ska bli så kul att följa alla andra under året också!

   Radera
 6. WOW, så grymt himla snygg nyckelring!! <3 <3
  Vi är också superpepp för att du vill hänga på Monthly Makers! Jag tror att vi kommer ha en sjukt roligt och kreativt år ihop! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. STORT TACK! Blir så glad för så här fina kommentarer. <3
   Längtar verkligen efter nästa tema! Känner mig så pepp på detta :D

   Radera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt