Girlang av ullpärlor

Upplagd av Linda
Då var det dags för ett nytt tema i Monthly Makers utmaning! Denna månaden är den Mikaela som håller i den och det är tema pärlor! Jag fick genast massa idéer om vad jag ville göra men hade bestämt mig för att inte köpa något nytt material eftersom jag har rätt mycket saker hemma. (hehe, the life of a anställd på Panduro Hobby :D ) Tyvärr var det inte så lätt att matcha mina ideér med mitt material så jag fick tänka lite extra. Till slut bestämde jag mig för att använda en påse ullkulor jag hade liggandes. Jag köpte två påsar för rätt länge sedan och gjorde en girlang till vår hall och använde bara ena påsen till det.
Jag plockade ut de rosa, lila, gråa och vita (de färgerna passar bäst i vårt sovrum) och trädde dem på ett snöre. Det tog inte mer än en kvart och vipps så var det ullpärlor istället för kulor ;)
Sen hängde jag upp dem ovanför sängen och passade på att byta ut bokstavs-girlangen som också hänger där. Det fick bli en mening som Fredrik säger typ varenda dag. Det är faktiskt en ganska bra sak att komma ihåg varje dag.
Det är ju så mysigt att kramas.
Och en bonusbild på våra små kompisar i sängen. Fredriks get (han älskar getter, min panda (jag älskar pandor) och min älskade bruna nalle jag fick av min storebror samma dag jag föddes. 

4 kommentarer:

 1. Men åååh vad fint! Älskar sista bilden, vilken himla go plats att somna på! Så fint med ullpärlegirlangen, mottot, färgerna på lakanen och sen alla kompisarna i sängen. 5 av 5 flodhästar!

  SvaraRadera
 2. Åh så fin girlang! Särskilt i kombination med allt annat på väggen, det passar hur bra som helst ihop!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev och speciellt ihop med det härliga citatet på väggen :)

  SvaraRadera
 4. Åh vilket helmysigt inlägg! Vilket träffsäkert motto och ullpärlorna gör sig så fint där! Fint att höra att fler har kvar kramdjur som vuxen ;)

  SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt