Tallrikar med bokstäver och ord

Upplagd av Linda
Månaderna springer fram och så gör även Monthly Makers! Temat i september har varit "bokstäver och ord". Jag visste direkt vad jag skulle göra, jag hade nämligen tänk göra något med ord redan innan temat avslöjades! Så nu kunde jag göra det till temat och slå två flugor i en smäll!
Nu till mitt bidrag! Det blev tallrikar med text på!

Vi äter mycket mackor här hemma. Till frukost, till lunch, som mellanmål, kvällsmat och till och med middag ibland när vi inte orkar göra något annat! Och vi får inte glömma nattmackan, den är nästan godast! Men våra runda mattallrikar är inte helt optimala att ha fyra fyrkantiga mackor på, kanterna på mackorna sticker ju alltid ut från tallriken och smular ner. Därför har Fredrik velat ha större och framförallt fyrkantiga tallrikar. Så jag mätte några mackor och åkte till IKEA och köpte två tallrikar som passade måtten på mackorna (väldigt viktigt!). Men eftersom jag är som jag är tyckte jag att de var tråkiga och ville skriva något kul på dem.
Jag köpte en grön porslinspenna, skrev min text, och brände de i ugnen enligt instruktionerna på pennan.

Fredrik fick tallrikarna igår på sin födelsedag och han blev superglad och jag är jättenöjd med hur de blev! Det var lätt att komma på ett bidrag och enkelt att utföra, ibland är det skönt att göra något som går fort.
Jag passade på att fota min lunch för det var ju finare med lite mackor på tallrikarna ;)

6 kommentarer:

 1. Haha åh, jag blir så glad! Jag känner igen mig väl i mackdieten - dels för att jag inte tycker det är så kul att laga mat, så levde jag själv hade jag levt på mackor, men framför allt därför att det är SÅ GOTT med mackor! Alltså vem behöver ens något annat? Tycker därför ditt bidrag är så himla härligt, men älskar det ännu lite mer för att du "mätte mackorna" <3 Den dedikationen till frukost är det inte alla som har!

  SvaraRadera
 2. Så himla gulligt, och så bra idé ;)

  SvaraRadera
 3. Kul ide! Känner igen det där med att mackorna sticker utanför tallriken! ;) Blev jättefint med texten på :)

  SvaraRadera
 4. Så fint! Och skriver VERKLIGEN under på det, mackor är <3 Skulle lätt kunna äta bara det jämt, utan problem! Just nu är min favvo en kombo av philadelphia, egenodlade tomater och örtsalt. Men inte mycket slår en hederlig gammal ostmacka heller!

  SvaraRadera
 5. Haha kollade noggrannare på bilden nu och det är ju precis sån macka du gjort?! Hahaha! Bra macksmak!!!

  SvaraRadera
 6. Så söta tallrikar! De skulle passa perfekt som födelsedagspresent till min pojkvän som är, om möjligt, värre smörgås ätare än mej :)

  SvaraRadera

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt