En stol

Upplagd av Linda
I somras köpte jag ett efterlängtat sminkbord! Hittade ett i en vintagebutik och slog till. Jag hade dock ingen stol till det utan använde en av våra köksstolar. Men så kom hösten och min faster berättade att hon hade en pinnstol över som jag glatt tog emot! Den hade sett bättre dagar men det var inget som lite färg inte skulle fixa!

Så jag tvättade av och slipade den lätt sen målade jag benen vita och resten i en turkos/grön färg (den är svår att definiera). Jag blev jättenöjd och den passar perfekt till mitt sminkbord och färgen är densamma som på våra fåtöljer som jag tänkte visa en annan dag!
Och här kommer en liten kik på vad som döljer sig under locket till sminkbordet!

Nyckelring med avtryck

Upplagd av Linda
Som jag berättade i förra inlägget har jag ett projekt som (förhoppningsvis) kommer pågå under hela året. Det är inget jag själv kommit på utan något jag sett på ett antal bloggar under 2015 och nu har jag bestämt mig för att haka på! Det heter Monthly makers och jag tänker inte skriva så mycket om det utan vill man veta vad det är kan man trycka på länken här och läsa mer!

Kort beskrivet är det ett nytt tema varje månad som man får tolka hur man vill och göra något på det! Alltså skapa något, vad som helst som faller inom sin tolkning av temat! Jag älskar ju att göra saker, stora som små, att pyssla och skapa. Så att få en liten spark i baken att göra massa projekt som jag har i bakhuvudet och ibland få tänka utanför boxen är ju bara så bra!

Temat för januari är avtryck och jag kom att tänka på en nyckelring jag gjort till vår garagenyckel. Den är gjord av en bit läderrem jag hade över och en skruvnit. När jag gjorde den var tanken att jag skulle stansa ordet garage på men det blev aldrig av.
Så i och med temat denna månaden blev jag motiverad att faktiskt göra det!
Och så här blev det!

Ska bli så kul att se om jag lyckas skapa något till varje tema. Är pepp på att kombinera mina två största intressen, fotografering och pyssel. Har förberett Fredrik på att han kommer få vara mitt bollplank här hemma när jag ska komma på saker att göra! Och jag har bestämt mig för att allt jag skapar ska ha en funktion. Antingen något till vår lägenhet eller en present till någon eller något till oss! Vi får helt enkelt se vad det blir för saker och jag är så nyfiken på alla teman som kommer under året! :D

Saker som händer på ett år

Upplagd av Linda
Hej hopp!
Det var längesedan jag la upp något här, 401 dagar för att vara exakt. Minns inte riktigt vad som hände, gissar att jag hellre gjorde annat än bloggade. Fotat har jag inte heller gjort så mycket. Men jag har däremot gjort en hel del andra saker sedan den 17 december 2014. Mitt liv ser inte alls ut som det gjorde då!

Ungefär när jag skrev mitt senaste inlägg hade Fredrik och jag börjat prata mer seriöst om att flytta hemifrån. Det hela gick väldigt fort och i januari hade vi skrivit kontrakt för en lägenhet och den 7 februari flyttade vi in!
Det var så himla roligt och nu har det snart gått ett helt år och jag inte förstå var tiden har tagit vägen. Vi har spenderat mycket tid under året med att köpa möbler och inreda och bo in oss och jag tycker att vi har en himla fin lägenhet. Vi trivs verkligen jättebra.
I somras åkte vi till London på semester och hade det såååååå bra! Under hela året har jag jobbat kvar på Panduro Hobby och det är så kul och jag trivs!

Och det slutar inte där! För på min födelsedag den siste september överraskade Fredrik mig med något alldeles underbart. När jag vaknade av en födelsedagssång fick jag ett stort paket och i den låg en tavla han beställt från min favoritillustratör. Den föreställde en teckning på oss och texten "vill du gifta dig med mig?" runt om!!!!! Jag började gråta direkt och jag tror att jag svarade "klart jag vill". Vi är alltså förlovade och tänker gifta oss om några år! Sen hade vi en alldeles underbar ledig dag tillsammans som avslutades med lite kalas med min närmaste familj.

Jag kunde inte haft ett bättre 2015. Förstår inte hur något ska kunna toppa det året. Det var bäst!

Min tanke med detta inlägget är att jag ska försöka blogga igen! Jag vill motivera mig själv att fotografera mer och jag har också ett kreativt projekt på gång som jag tänkte berätta mer om i ett annat inlägg.

Bilden är från en slags "förlovningsfotografering" där Fredrik kollega Tore fotograferade oss.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt